ISO 14001 işletmelerin çevresel yönlerini belirlemeyi, kontrol etmeyi, izlemeyi ve tüm sistemi nasıl yöneteceği ile ilgili yöntem belirleyerek sürekli iyileştirmeyi amaçlayan uluslararası bir standarttır. Tüketicilerin yaşam tarzlarının çevresel etkilerine dair artan küresel farkındalık nedeniyle şirketler, tedarik zincirlerini daha çevre dostu hale getirme baskısı altındadır.

ISO 14001'i uygulayan kuruluşlar, markalarının pazarlanabilirliğini artırırken maliyetleri düşürür. Ayrıca organizasyonlarının genel olarak çevreye ve topluma karşı sorumlu ve saygılı olduğunu kanıtlarlar. Ek olarak sertifika, yasal ve çevresel sorumluluk cezaları riskini önemli ölçüde azaltır.

MYD, ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ şartlarını yerine getirerek her yıl düzenli denetim geçirir. ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ şartlarına uygun şekilde faaliyetlerini sürdürür.

Atık Yönetimi

Firmamız; MYD Endüstriyel San. Tic. Ltd. Şti. Atık Yönetimi Yönetmeliği kapsamında tesisinde oluşan tüm atıklarını sınıfına uygun şekilde ayrıştırır ve bertarafını sağlar. Sıfır Atık Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sayesinde çevreye duyarlı şekilde faaliyetini sürdürür.

 İş ortaklığımız sırasında tarafınıza sevk edilen ürünlerimiz IBC ile gönderilmiş ise firmamızın anlaşmalı olduğu çevre lisanslı geri dönüşüm firmalarına IBC’ lerin (kontamine ambalajların) teslimi yapılması gereklidir. Bunun dışındaki tüm ambalaj atıklarından oluşacak her türlü atığın taşınması ve bertarafı teslim alan kullanıcıya aittir. ‘ATIK YÖNETİMİ YÖNETMELİĞİ’ haricinde yapılan uygulamalardan doğacak idari ceza ve yaptırımların yine teslim alan kullanıcının sorumluluğunda olduğunu bildirmek isteriz.

Myd sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close